Brokastis no rīta ir svarīgs rituāls, ar kuru jūs varat pareizi sākt dienu. Piemēram, populāra brokastu izvēle ir omlete.
Ir grūti iedomāties vienkāršāku ēdienu par omleti. To var pagatavot gan ar, gan bez dažādām piedevām. Tomēr daudzas omletes “sakrītas” gatavošanas procesā, un ēdiens nemaz neizskatās apetelīgs.
Lasi vēl: Vai ir atļauts gulēt gultā, uz kuras ir mūžībā devies cilvēks: ekstrasensu un baznīcas viedoklis
Pavāri iesaka omletei pievienot tikai vienu sastāvdaļu, un tā noteikti nesakritīsies. Runa ir par citrona sulu. Un pietiks tikai ar dažiem pilieniem. Tas nekādā veidā neietekmēs paša ēdiena garšu, bet tas iegūs vieglumu, kas nepieciešams gaisīgai omletei.
Kā tas darbojas?
Citronu sulas skābe nedaudz aizkavē olu sarecēšanu uz karstas pannas virsmas. Lai gan triks ir triviāls, rezultāts jūs patiešām pārsteigs.
Papildus šai slepenajai sastāvdaļai ir jāievēro arī daži svarīgi noteikumi.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi ir ievērojami pasliktinājuši laika prognozi sākot no 3. decembra: ”Nebūs kā domājām”
- Uzņēmējs atmasko shēmu, kā no Latvijas budžeta un valsts iedzīvotājiem tiek izkrāpti desmitiem miljoni eiro
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 1. decembra Latvijā laika apstākļi piedzīvos iespaidīgas izmaiņas
- Ābolkoks nesīs daudz vairāk: kā pareizi apgriezt ābeli, lai tā augtu tikai platumā, nevis augstumā
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- Kāpēc sīpolus un burkānus necep kopā: noslēpums, kas atklās jebkura ēdiena garšu









